Големи мъки!!!

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
SkodaOctaviaScout08

Шкода Новак

Големи мъки!!!

Мнение от SkodaOctaviaScout08 »

Здравейте на всички. Обърнал съм форуми, български, немски и т.н. Имам Шкодичка Скаут от 2008г. 2.0 Тди Бмм. От няколко месеца ,не мога да си карам нормално количката. Започна с губене на мощност, около 1000 + оборота. Първата грешка беше датчик разпр. вал. Смениха го и всяко чудо за 3 дни. Номера на грешки не мога да дам, никой не позволи да снимам. Пак взе да забива муцуната. Пак този разпределителен датчик, педал на газта и дросел. Минават няколко дни в каране в авариен режим, после се оправи, вдигам 140 на магистралата... после пак взе да забива. Губи мощноста при ускорение..сменям предавки, уж влиза в пътя..и т.н. голяма мъка..от Пловдив съм и обиколих повече от 10 сервиза, повече от 20 позванявания...нищо. никой нищо не знае. От Люси ми казват протрити кабели, компютър. Та се чудя да я закарам в Ет...белкем там са специалисти. Не съм майстор, няма да разбера къде и как да ги търся тия кабели дали са протрити. Имам нов датчик колянов вал, казват да го сменя и него. В чудо съм се видял....
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Големи мъки!!!

Мнение от Rangel »

@SilverBullet и @todor87, ако могат да ти съдействат...
SkodaOctaviaScout08

Шкода Новак

Големи мъки!!!

Протрити кабели в инсталацията на мотора. Това се оказа 5месечния ми проблем с колата. Смяна на какви ли не сензори и 10000 диагностики. 800 лв назад, но колата си върви вече и няма проблеми. Ако някой се сблъска с това да знае какво да прави и да не се лута като мен. За Пловдив, за жичкаджийски истории.... Бъчваров рейсинг!!!
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Големи мъки!!!

Мнение от stanley »

SkodaOctaviaScout08 написа: 17.07.2024, 10:16:53 От Люси ми казват протрити кабели, компютър
SkodaOctaviaScout08 написа: 19.08.2024, 16:28:50 Протрити кабели в инсталацията на мотора.
Значи от Люси са били на прав път все пак.
SkodaOctaviaScout08

Шкода Новак

Големи мъки!!!

Да. Не ги упреквам. Но не ми казаха , ще те приемем. Дори след,като им казах, нека да оставя колата. Няма значение.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”