обява за Skoda Octavia 2006 2.0tfsi 200кс моля за съвет

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Stefan 1

Шкода Новак

обява за Skoda Octavia 2006 2.0tfsi 200кс моля за съвет

Мнение от Stefan 1 »

Здравейте! Нов съм в групата! Досега съм карал само френско, но мисля че е време да мина на нещо по-стойностно, u какво друго ако не Шкода VRS. Моля за съвет спрямо необразоваността ми относно възможните проблеми (горене на масло, нагари по цилиндри клапани и свещи) изчел съм бая относно това, но търся чист пример като съвет относно тази обява за автомобил която съм посочил! Струва ли си тази покупка и за какво да съм нащрек при последващо гледане на автомобила с цел покупка. Благодаря предварително за Вашата помощ! [smilie=thank_you2.gif] https://www.mobile.bg/obiava-117201854 ... ia-mk2-vrs
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”