Продавам си личната кола, която е в добро техническо и визуално състояние за годините си.
Марка - Skoda
Модел - Super 3
Мотор - 2000 Тди - 150 кс. към момента е около 190 кс.
Скоростна кутия - DSG6 - DQ250
Година - 2016
Задвижване - предно
Километраж - 244200 км
Ниво на оборудване - мисля, че се води Style
Шаси - TMBJH7NP3G7047892
Колата откакто е в мен е обслужвана само и единствено в Еуратек Дружба, та километри и обслужвания можете да си проверите сами по шаси.
Преди около 35000 км е сменено маслото и филтъра на кутията.
Последно обслужване в Еуратек на 231700 км - сменено масло на мотора, маслен, въздушен, горивен, филтър купе с активен въглен, предни и задни накладки + предни дискове. Подменен еърбег на волана по сервизна акция. Сменени крушки на късите. Акумулатор в гаранция.
Колата се продава с два чифта лети джанти 17 цола + летни и зимни добри гуми, комплект секретни оригинални болтове с капачки към тях, два чифта стелки (гумени и текстилни), нова гумена стелка в багажника.
Част от екстрите са:
- Автоматични фарове и чистачки;
- Дисктроник + автопилот;
- Заден парктроник + камера за заден ход;
- Адаптивни фарове с лед подсветка и миеща система + лед стопове;
- Двузонов климатроник;
- Кожен салон;
- Шофьорска ел. седалка с памет;
- Кожен трилъчев мултиволан;
- 4 ел. стъкла с подгрев и прибиране;
- Ахроматично задно и странични огледала;
- Start Stop + Autohold;
- Ел. ръчна спирачка;
- Безключов достъп + палене с бутон
- Хладилна жабка и подлакътник;
- Възможност са свързване на Waze към медията;
Платени застраховки и данъци + валидна годишна винетка;
Цена в мобиле 31000 лв., цена за тук 30000 лв без коментар. Телефон за връзка 0889966695. Оглед след предварителна уговорка, колата се кара всеки ден.
Външни забележки - леко подбит десен праг и малко петно обелен лак на тавана откъм предното стъкло, така съм я взел и не са описани по каско, та могат да се заведат предполагам.
Прикачам и актуални снимки към обявата.