Крушки на номера

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
BuRN0ut3

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia II 1.9 TDI / BMW F07 GT 530D / BMW E90 320D

Крушки на номера

Мнение от BuRN0ut3 »

Здравейте колеги,

Наскоро пробвах да сменя крушките на номера на шкодичката с лед обаче светят известен период и изгасват цялостно, сменял съм ги с различни сигурно 5-6 различни крушки и все същото, обаче като върна старите си светят без проблем. Някой да се е сблъсквал със същата ситуация?

И какви трябва да ползвам, че да светят? [smilie=search.gif]
marvel

Шкода Новак

Гараж: OCTAVIA 2 2006 2.0 FSI
DUSTER ECO-G 2023

Крушки на номера

Мнение от marvel »

Трябва да са от типа "CAN" за да не ги гаси компютъра. Аз от доста време съм с такива и съм доволен.
Cepheus

Škoda Фен

Гараж: Шкода Октавия 2, 2005, 1.9 TDI

Крушки на номера

Мнение от Cepheus »

marvel написа: 17.04.2024, 08:55:15 Трябва да са от типа "CAN" за да не ги гаси компютъра. Аз от доста време съм с такива и съм доволен.
И аз съм със същите и наистина са хубави, обаче аз махнах резисторите, защото много тракаха по ламарината, обаче пак свети и не дава грешка
marvel

Шкода Новак

Гараж: OCTAVIA 2 2006 2.0 FSI
DUSTER ECO-G 2023

Крушки на номера

Мнение от marvel »

Вярно, че имаше резисторти. И аз не съм ги слагал.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”