Та затова и си споделяме разни неща, обменяме опит и т.н.
Да се върна на темата.
Преди да започна да правя екперименти със мене си и марки коли, доста дълго време карах Ауди, предимно А8.
В момента, когато се разделих с последната си А8, започнаха опитите ми да се сработя с друга марка.
Първо беше О3 F vRS, после Супърб L&K TSI, последваха разни американци и докато една нощ не реших да се върна към моя извор.
След на моменти сложни организации и врътки, въпросното Сиво Меченце попадна в моите ръце!
Бях закопнял за истински двигател, различен от 4 цилиндъра; стил и кожи различни от пластмаса и ред други компромиси от средния клас.
Единствената разлика е, че колата не е нова, но ако започна да смятам какво съм вложил в последните няколко МПС-та и колко съм загубил от тях, то спокойно можеше още тогава да съм взел такава.
Но пък нямаше да познавам всички вас.
В крайна сметка си селектирах екземпляр, който покрива над 99% от моите изисквания и критерии.
Ето малко снимки:

От известно време сме си заедно
Сериозно съм израдван от тишината вътре; най - накрая аудио система, която има цялостния нюанс на звуковата сцена; звук от двигател, независимо че е дизел и не на последно място - истинско 4х4.

Много Безаварийни Километри Заедно ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)