Сервиз Tempo Garage - София

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
PSG

Škoda Фен

Гараж: ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI 140hp CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19

Сервиз Tempo Garage - София

Мнение от PSG »

Сервизът, в който обслужвам моите автомобили от около 10 години вече има ново име и локация в София:
Tempo Garage - ул. Банско шосе 2 до Momax/Aiko.

Позволявам си да препоръчам сервиза, защото съм доволен от работата на момчетата. Това е екипът на Ventura Garage - вече с ново име, но в същия състав. Може да разгледате работата им във Facebook страницата на сервиза. Нескрити любители на инталнските автомобили са, но сервизът обслужва всички европейски марки.

Днес за пореден път си взех колата перфектно облсужена от тях - смяна на ремъци, масло на мотора и всички възли на 4x4 трансмисията.
Правил съм какви ли не ремонти при тях по различни марки автомобили - Фиат, Пежо, VW и Skoda. Окачване, спирачки, премахване на EGR и вихрови клапи, смяна на ангренажни и пистови ремъци, термостати, стартери, съединител, подгревни свещи, смяна на лагери на главини и рутинни смени на масла на мотор и окачване. Нямал съм забележки до сега - нито от качество на труда, нито от вложени части.

При предварително записан час колите стават в рамките на деня или на другия ден.
ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”