нов член съм на форума тъй като преди седмица се сдобих със Супърб и реших да се представя.
Не съм успял да я наснимам в детайли, но качвам 1-2 снимки засега.

и друга:

на плаж:

Колата е вкарана от Германия, на около 65к км - произведена 2019 г, L&K, 7DSG, 272 ps. Салонът е също изцяло черен, дигитален дисплей.
Мисля, че засега повече ще чета (изчетох някъде около 50 страници по темите за други Супърби вече) отколкото да мога да дам веща информация
Изминах около 1000 км вече и ако изключим пирона в гумата и залепването й, колата се държи супер добре. Точно това е, което исках и по мое мнение, човек трудно може да намери по-добър автомобил в този ценови диапазон. Огромна е, супер много екстри, доколкото четох поддръжката не е скъпа, вози супер приятно за 19 цола ниски гуми, поема добре българските пътища (колата слезе и до плаж Силистар) и вече изпреварванията, не са игра на риск печели/риск губи
ЕДИТ: още малко свиквам с цвета, че в България малко ни е втръснало от "мутренските" изпълнения, но това беше единствената в бюджета, който имах.
Поне плюсът засега е, че не ми се святка толкова по магистралите.
Поздрави,
Жоро
П.С. някой знае ли дали мога да проверя заводските екстри по рама или друг начин?
Много Безаварийни Километри Заедно ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
.Същият черен цвят. Пищи ми на лично VIN номера и ще си намеря сервизната история и какви екстри са вложени в колата.