Здравейте!
Имам Skoda Superb 2007 и искам да затъмня задните прозорци и задното стъкло, обаче на задната кора имам стоп и отвсякъде ме връщат за този стоп. Понеже бил пречил на слагането на фолиото, което е що-годе разбираемо. Въпросът ми е, някой знае ли как се сваля задната кора, предполагам трябва да се свалят задните облегалки/седалки и след това да издърпам самата кора, но и по тази тема никъде не намерих информация?
ПП На предишните ми коли имаше нещо като бутон, който се натиска и самите седалки падат сами, но на шкодата нямам такъв бутон и съм хвърлен в тъча как точно се свалят седалките.
Благодаря предварително!
Сваляне задна кора
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Deadleaves
- Гараж: Skoda Superb 1, 2.8 193
- vfurlanski20
- Гараж: Skoda Оctavia 3
Skoda Fabia 3
Сваляне задна кора
Здравей, предишната ми кола беше супърб като твоя и аз също до ден днешен не знам дали се свалят задните седалки. Което е странно като цяло, ако има някой който знае да сподели как става.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Сваляне задна кора
Не мисля, че Супърб 1 има свалящи се облегалки. Могат да се извадят де, но освен дупка за ски сак в подлакътника - друго няма
Кората трябва да може да се маха. Най-вероятно като се отвори капака и би трябвало да може да се откачи.
Не знам, защо те връщат от местата, където поставят фолио заради стопа обаче. Толкова ли не могат да се справят с нещо такова. Нали по цял ден облепят...?
Кората трябва да може да се маха. Най-вероятно като се отвори капака и би трябвало да може да се откачи.
Не знам, защо те връщат от местата, където поставят фолио заради стопа обаче. Толкова ли не могат да се справят с нещо такова. Нали по цял ден облепят...?
-
Deadleaves
- Гараж: Skoda Superb 1, 2.8 193
Сваляне задна кора
А сваля ли се без да трябва да се свалят седалките, понеже от багажника лесно се вижда как е захваната с едни щипки за ламарината, но не знам дали, ако ги избутам, ще падне кората. Всички досега ми казват, че трябвало да се свалят и облегалките, за да се издърпа и самата кора.
И аз това се питам. Простото ми обясние за това е, че не им се занимава. Самият стоп не е плътно до стъколото, вярно, че няма много място, но все може да се набута фолиото и да се изкара после водата. Вярно, с малко повече усилия, но има начин.zloQQ написа: 18.04.2023, 16:01:13 Не знам, защо те връщат от местата, където поставят фолио заради стопа обаче. Толкова ли не могат да се справят с нещо такова. Нали по цял ден облепят...?
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Сваляне задна кора
Е, нямам Супърб 1 под ръка, за да пробвам к'во - що. Разгледай кората. Според мен, със сигурност има вариант за откачането ѝ без да е нужен демонтаж на седалката. Освен ако инженерите не са се осрали. Успех?Deadleaves написа: 18.04.2023, 16:14:01 А сваля ли се без да трябва да се свалят седалките, понеже от багажника лесно се вижда как е захваната с едни щипки за ламарината, но не знам дали, ако ги избутам, ще падне кората. Всички досега ми казват, че трябвало да се свалят и облегалките, за да се издърпа и самата кора
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Сваляне задна кора
разгледай тук, може и да има решение: https://workshop-manuals.com/skoda/supe ... ical_data/Deadleaves написа: 18.04.2023, 15:06:37 ...Въпросът ми е, някой знае ли как се сваля задната кора, предполагам трябва да се свалят задните облегалки/седалки и след това да издърпам самата кора, но и по тази тема никъде не намерих информация?