Теч в багажника

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2007г. до 2014г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
kkehayov

Шкода Новак

Теч в багажника

Мнение от kkehayov »

Колеги, Фабия 2 (не е комби)... Появи се теч в багажника под нивото на дъното - при резервната гума. Пълни не при дъжд. Появи се след смяна на стоп и броня по Каско. Колата не беше кой знае колко ударена и не течеше преди смяната. Имал ли е някой подобен опит?
Аватар
deniz8912

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual

Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с.
Обратна връзка:

Теч в багажника

Мнение от deniz8912 »

Аз имах теч в багажника към резервната гума на Октавия 2. Пълнеше се с вода при всеки дъжд. Оправих го след смяната на уплътнението на 5-тата врата.
Аватар
taner91xp

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia 2 VRS , 2010 2.0 TDI CR 170HP
Skoda Fabia 2, 2009, 1.4 TDI PD 80HP

Теч в багажника

Мнение от taner91xp »

Здравейте и при мен имаше теч точно там.

Десният заден стоп не беше добре прибран навътре. Че побългарявахме от вътре изтеглихме стопа максимално колкото се може повече навътре.
Още не е прибрано плътно но преди си играеше доста сериозно и имаше луфт.
Нещо предишния собственик не беше го уплътнил добре.

Забелязахме го в автомивка при миене с водна струя. След това не съм виждал вода.
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia II”