Здравейте колеги,
Искам да сваля капака на подлакътника за да го претапицирам. Не смея да го напъвам много за да не счупя крачетата. Ако някой има инфо как се сваля, благодаря предварително.
Октавия 1
Помощ за подлакътник
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
tsvetelin-georgiev
-
tsvetelin-georgiev
Помощ за подлакътник
Да разбирам ли че форума не функционира или членовете са му просто такъв тип.
Съждението ми произлиза че имам и vw и съм член на в vwфорума
Съждението ми произлиза че имам и vw и съм член на в vwфорума
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Помощ за подлакътник
Дали пробва да погледнеш в YouTube? Обикновено за такива интериорни бъзикни има доста инфо/клипчета. А никой не ти е отговорил, вероятно защото никой не е разглобявал. Другото, което ми идва на ум - закарай направо колата там, където ще ти претапицират подлакътника - със сигурност знаят как да го свалят. Ако ти ще се заемаш с тази работа - дано някой пише или намериш видео в нета.
-
vladkant
Помощ за подлакътник

по 4 щипки ляво и дясно, 4 на късата страна и две на дъгата. Телбодчетата са в пластмасата набити. Ако ти трябва съдействие свиркай Днес го розглобих и търсих темата ти в другия форум.....ама се оказа тук