Огледало на сенника
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
venko_72
Огледало на сенника
Здравейте - жената кара една Фабия 2007 г. 1,2 бензин и не минава случай в който ме вози и да не мърмори, че нямало огледало на сенник, видиш ли това било най-важното нещо в колата. Та имам следното питане: има ли такива модели с огледала на сенник, а ако не може ли от друг модел на Шкода да се сложи. Благодаря!
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Огледало на сенника
https://m.bazar.bg/obiava-37315802/dopa ... obil-17-sm
Бързо, евтино, лесно се отърваваш от мрънкането![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Бързо, евтино, лесно се отърваваш от мрънкането
-
Niksan
Огледало на сенника
Ако потърсиш кола на части с десен волан, то лявият сенник вероятно ще има огледало.
- Aelyon
- Гараж: Superb 2 2013 LB 2.0 170
Огледало на сенника
На супърб 2 са с огледало и в двата сенника. Потърси от някоя морга
-
hvp800
Огледало на сенника
Няма да стане от супърба . Вариант е Поло и Ибиса от тия години
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Огледало на сенника
Ше реже покрай огледалото.
- maglova
- Гараж: Skofa Fabia II хечбек, 2011, 1.2 TSI, 86 к.с., бензин
- Обратна връзка:
Огледало на сенника
Само информативно.
Моята Фабия е с огледала и на двата сенника - не защото съм жена и не защото така съм я искала. Просто така е произведена. Първият й собственик е мъж. Правена е за Швейцария и първоначално е карана там.
Идеята за сенници от морга е много добра, но трябва да бъдат от Фабия.
Моята Фабия е с огледала и на двата сенника - не защото съм жена и не защото така съм я искала. Просто така е произведена. Първият й собственик е мъж. Правена е за Швейцария и първоначално е карана там.
Идеята за сенници от морга е много добра, но трябва да бъдат от Фабия.