Здравейте,
От две седмици съм собственик на Октавия II 2007 година. Автомобила е от Италия с газова уредба, монтирана там. Не мога да кажа марка - на инжекторите пише Bosch. Оня ден, след като заредих газ от една газстанция, след известно време колата започна да придърпва на газ и впоследствие започна да се чува звуков сигнал - прекъснато писукане в такт с мигане на светодиода за газ на превключвателя газ-бензин. Препоръчайте ми читав сервиз за газови уредби в София, където ще ми свършат работа.
На бензин колата си работи нормално.
Благодря ви!
Проблем Газов инжекцион
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
AlLeX_
-
joropet
- Гараж: Passat 1.8T
Проблем Газов инжекцион
Привет, мога да ти препоръчам едни газаджии в Павлово. Намират се срещу 5-то училище, улица Иван Сусанин 28. Предната кола я поддържах там. Успех!
-
AlLeX_
Проблем Газов инжекцион
Благодаря, близо ми е! 1 Ще отскоча 
-
AlLeX_
Проблем Газов инжекцион
Оказа се, че газовата уредба ми е Landirenzo. На Ботевградско шосе има специализиран сервиз за такива уредби и ще ходя там.