Продавам оригинални тонколони и пружини за Октавия 3.

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
Аватар
Бай Онзи

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.

Мнение от Бай Онзи »

Здравейте, реших да продам оригиналните тонколонки и пружини след като бяха демонтирани от колата на около 40 000 км. На колата подмених всички говорители с по-висок клас и тия са ми излишни. Демонтирани са така,че да могат да се използват повторно. Изпращам ги в кутиите на новите говорители. По отношение на пружините оказа се, че в моята кола са монтирани такива, който не са за автомобил 4х4. Според мен са подходящи за всички Октавии 3 не 4х4. Точния индекс на пружината е 5Q0 511 115 E.
По отношение на цените съм си намислил по 130 лв. на комплект говорители (2бр. мидбас и 2бр. вискочестотни говорители). Имам два такива комплекта, ако някой ги иска всичките - 250 лв. За пружините ще поискам 150лв. за комплекта (толкова струваха Ейбаха).
Очаквам Вашите въпроси на лично съобщение.
ИзображениеИзображение
Аватар
Бай Онзи

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.

Мнение от Бай Онзи »

Актуализация на цената на говорителите 100лв./комплект. Идеални са за дооборудване на коли без говорители на задните врати.
Публикувай отговор

Обратно към “Продавам”