Джанта 17" за Шкода Суперб

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
brontes

Шкода Новак

Мнение от brontes »

Здравейте колеги ,
наскоро претърпях лек инцидент и строших една от джантите на колата Шкода Октави МК2 , 1.8 TSI , Laurin&Klement 2008 г. Обясниха ми , че може да се навари , но след това трябва да се боядисват и 4-те джанти и съответно не ми допада идеята да шофирам със заварявана джанта . Въпроса ми е дали мога да си намеря 1 бр. джанта ако някои разпродава колата на части и съответно комплекта е развален и т.н. Модела на джантата е - 2008-20013 г шкода суперб
5х112 17
централен 57.1 мм
J 7.5

Прилагам и снимка Изображение
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Мнение от stanley »

Прегледай обявите в olx срещал съм обяви за единични бройки, Не знам дали са от развалени комплекти или от резервни гуми, но има предлагане.
brontes

Шкода Новак

Мнение от brontes »

Здравейте , прегледал съм ги вече обявите , но към днешна дата няма нещо което да ми е от полза . Реших да пиша , ако нещо се намери от форума , защото до другата пролет има време . Сега съм сложил зимния комплект , който е 15 " .
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Мнение от stanley »

Значи имаш време да търсиш, а и не виждам какъв е проблема да си направиш само 1 джанта. Слагаш я задна ако се притесняваш от заварката и готово.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”