Шкода фабия 1 1.4 16 2001г. EPC проблем

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
radomitev

Шкода Новак

Мнение от radomitev »

Здравейте, имам проблем с шкодата. Светва EPC и колата влиза в авариен режим. Четоха я и смених МАП, дросел и педал на газта. Няма разлика загасяш минава определено време и всичко се оправя, все едно няма никакви проблеми. След 5мин каране отново светва лампата и влиза в авариен режим. Качвам снимка на грешките от последната диагностика. Единствено когато я запаля и след като я карам и не е в авариен режим от време на време работи неравномерно и мени обороти на празен ход, ако има някакво значение това. Ще съм благодарен за съвети или да ме насочите към човек който му се занимава да я прегледа по обстойно. От Пловдив съм. Благодаря предварително.
radomitev

Шкода Новак

Мнение от radomitev »

Изображение
antani30

Шкода Новак

Мнение от antani30 »

Здравей Колега и аз имам същият проблем светна EPC и Триъгълник.Принципно става като загрее Двигателя доста и съм на по дълъг път.Иначе после като я изгася и запаля угасват Лапите.При диагностика излиза грешка от Всумакателният Колектор нещо ми казаха че явно смучела Въздух,но в този Сервиз не се занимавали с Двигатели и ми казаха да си потърся Майстор който се занимава с Двигатели.
antani30

Шкода Новак

Мнение от antani30 »

Естественно при вас проблема може да е друг,но решихте ли проблема и къде и бихте ли ми дали кординати ако е удобно.
antani30

Шкода Новак

Мнение от antani30 »

Ами за сега не е светила ,но не съм и бил на дълъг Път.
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”