Skoda Fabia mk1 разчитане на грешки с ваг-ком

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
ivanoff

Шкода Новак

Skoda Fabia mk1 разчитане на грешки с ваг-ком

Мнение от ivanoff »

Здравейте приятели , вчера си закачих шкодилака и ето :

Предистория
Engine Start Blocked by Immobilizer - не прави хубав контакт с чипа на ключа...
Brake Switch (F): Implausible Signaл - сменена стоп машинка - проблема остана , като има и още по лош проблем , при натискане на стоп педала често потъва до долу , като спира трудно и се усеща abs... ( най вероятно тандем помпа или така наречената стоп помпа)

Manifold Temp Sensor (G72): Short to Ground
P1160 - 35-10 - - - Intermittent - датчика който обърках с температурния и накарах майсторчето ( Favorit-Краси) да го смени , а се оказа , че е датчика за въздуха на турбината или до колкото ми стигат познанията мап сензора ?
при датчика Краси ми сподели , че лесно се нарушава целостта на инсталацията как да разбера сега датчика ли е за смяна ?

Дайте мнение какво да правя...

Благодаря , на тези които ще отделят време за мен :)

Address 01: Engine
Controller: 038 906 019 AF
Component: 1,9l R4 EDC 0000SG 1110
Coding: 00002
Shop #: WSC 13765
TMBHS46Y223288137 SKZ7Z0A0915162
3 Faults Found:
17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer
P1570 - 35-10 - - - Intermittent
16955 - Brake Switch (F): Implausible Signal
P0571 - 35-00 - -
17568 - Manifold Temp Sensor (G72): Short to Ground