При изолиран ДПФ светна ми лампата на компютъра
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Yonko83
При изолиран ДПФ светна ми лампата на компютъра от сервиз в шкода махнаха да не свети но след два дена пак светна какво може да се измисли
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Иди при тея дето са ти изолирали ДПФ-а да дооправят нещата.
-
Parisatis
- Гараж: Škoda Octavia II 1.9 TDI BLS
Yonko83, Важно е да се разбере какво точно са направили. На мен в два сервиза ми обясняваха, че съм луд да карам с ЕГР и Дпф. За нула време (и една торба пари), щели да затапят ЕГР-а и да спрат софтуерно ДПФ (нямало нужда да го махат или поставят шунтираща тръба). Утрепах ги с въпроса: то ако сега ми пречи този лош филтър, по-добре ли е да няма как да се регенерира ?