Здравейте, от скоро съм горд собственик на Superb III комби, внос от Германия. Колата пристигна с оригинални джанти Шкода RONAL TRINITY с размер 8J x19, ET44, цвят антрацит с полирано чело (part N. 3V0 601 025 AM), а на тях има монтирани 4 летни гуми Falken Azenis 235/40/19, DOT 5219 с равномерно износване и дълбочина на грайфера 5мм. Джантите са идеално прави и гарантирам за състоянието, което се вижда и на прикачените снимки.
За мен усещането при този размер гуми/джанти е прекалено твърдо и предпочитам комфорта на по-високите гуми и поради това искам да направя ЧИСТ БАРТЕР за комплект 17-цолови оригинални Шкода джанти с летни гуми в добро състояние! (Предпочитам модел Helios и да НЕ СА черни)
Наясно съм, че разменям кон за кокошка

но пък времето за смяна към летни гуми вече дойде (въпреки снежната прогноза за утре) и предпочитам нещата да се случат бързо. Моля ви да не си губим времето взаимно и да не ми предлагате други варианти джанти (например от други марки автомобили) или гуми за изхвърляне (китайски, руски и др.подобни)
За момента предпочитам контакт през ЛС или тук в темата, при нужда ще се чуваме по телефона. Снимки може да ми пращате също на ЛС. От София съм и при възможност, бих пропуснал да се занимавам с куриери. Комплектът може да се види близо до Билла Славия предимно вечер или през уикенда.
И последно - като абсолютно краен компромис, бих се разделил с комплекта и без бартер, но на цена 2500 лева... (без коментар)