Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Брей, стори ми се, че калниците вече не са квадратни. Ти да видиш.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
dimibo написа: 23.11.2021, 11:24:04
Явно отминава модата
Дими, аз съм олдскуул и харесвам класическият автомобилен дизайн. Ръбати и квадратни калници отиват на други модели "джипки".
Още като излезе Йети не ми хареса тази идея с калниците, после Кодияк и Карок също не ми харесаха.
При Камик линията е по-хармонична, но този модел си е просто леко повдигнат хечбек.
Според мен ако при новият Карок калниците вече не са квадратни, ще изглежда по-добре.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
В интериора не видях разлика, освен цвета на тапицериите, но екстериора е освежен, осъвременен и определено вече е по - разпознаваем. Сега да видим и цените, че с тези чипове и виртуални кокпити...
Добре изглежда, пипнали са го точно колкото да не развалят нещата, които се харесват и изглеждат добре като примерно, че са оставили ръчното управление на климатроника и разни други физически бутони, което за мен лично е голямо удобство. Дано са направили декоративните елементи, които до сега бяха "пиано блек" по-издържливи на надрасквания, понеже при мен и декорациите по вратите отвън, и при скоростния лост и най-вече вплъзгащата се вратичка пред него, си личат как са надраскани, въпреки че са пазени много.
Само за двигателите не виждам някаква промяна - май са си същата гама и в сегашните конфигурации, както и 190-те коня е само за спортлайн версията, така ли ще бъде и за напред? За мен Стайл също трябва да има 4х4 и 190кс бензин, както можеше да се поръчва по едно време в определени страни.
Мда-а-а... Новите цени за България вече са налични на сайта на ЕТ. Вече няма "Business" и "Edition", а "Selection" и "Vision". Цените, съпоставими с предходните нива на оборудване, са с около 4 % по - високи. Новото е, че се добавя виртуален кокпит 10 инча от "Selection" нагоре, но отпадат асистент за лента, АСС, Auto Light Assist и др. Част от тях ги откриваме чак на "Style"/"Vision".
За пръв път на нашия пазар се предлага и ниво "Active".
Днес си говорих с дилъра и леко ме озадачи по отношение на "дигиталното табло". Може и аз да не съм разбрал правилно, но вече нямало да има въобще опция за табло със стрелки. Това от 48 седмица. Щяло да има "малко" дигитално табло, което замества базовото и "голямо" или така наречения "виртуален кокпит". Разликата била в големината на телевизора и картинките, но вече всичко ще е Cartoon network
Дано да съм разбрал грешно де.
Последно промяна от Цецо75 на 03.12.2021, 17:29:54, променено общо 1 път.