Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Започнах да търся реални снимки на цветовете, в които се предлага superb и реших да кача някой от тях, които намерих, ако и някой друг се интересува.
Ако имате други снимки на различни цветове може да качите и да направим малка галерия с реални снимки и цветове, защото тези от сайта и брошурите на шкода изобщо не изглеждат реално.
maestroto написа: 24.10.2021, 15:30:17
Започнах да търся реални снимки на цветовете
До колко цвета ще се доближава до реалният на живо зависи и от устройството с което се снима и от устройството\монитора на което се представя цвета. А и от фона около колата. Така че има променливи които биха повлияли усещанията за даден цвят когато не е на живо
За да не съм офф, споделям снимки на супърб в енерджи син:
Последно промяна от ИзтрЪпнал на 24.10.2021, 16:27:16, променено общо 2 пъти.
ИзтрЪпнал написа: 24.10.2021, 16:21:21
До колко цвета ще се доближава до реалният на живо зависи и от устройството с което се снима и от устройството на което се представя цвета.
Напълно съм съгласен. Ето снимките, които качваш също го показват: един и същ автомобил сниман на различна светлина е леко различен на двете снимки.
Моята цел за темата беше да са все пак снимки направени на реални коли било с телефон, фотоапарат и т.н. Просто тези в конфигуратора или каталозите са много 3Д генерирани и според мен с реално снимани автомобили може да се добие по-добра представа.
maestroto написа: 24.10.2021, 16:26:29
един и същ автомобил сниман на различна светлина е леко различен на двете снимки
Да така е. Лошото е когато някой не се замисли и избере цвят който не е виждал на живо и след като получи колата си е разочарован.
Последно енерджи син: