Щори за Шкода Супърб

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Lup40

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb 3

Щори за Шкода Супърб

Мнение от Lup40 »

Здравейте!

Става въпрос за Шкода Супърб 2011 г, седан. Искам да сложа на задните врати и на прозореца на багажника механични щори. Та, карам по ред:
1. Намерил съм кори и въпроса ми е дали само махам корите на вратите, които имам без щори и слагам тези с щорите? Също така ме интересува дали корите от моя модел 2011 г. и тези от фейслифта от 2014 г. са еднакви, т. е. махам едните и просто слагам другите? Що се отнася до куките за закачане, на рамката на вратите видях че имам от всяка страна по две черни пластмасови тапи, които предполагам са заготовки за поставяне на куките. Предполагам се махат и там се завиват закачалките?
2. За багажника мисля, че е доста по лесно - махам пластмасата на третия стоп и слагам тази, с куките. Кората с щората също е ясна.

Ще съм благодарен за информация от всякакво естество по въпросите, особено по т. 1! Приемам съвети, насоки и прочие, за да разбера дали съм на прав път и дали ще ми се получат нещата!
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”