Нов член с Октавия 3

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Николай Станков

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 1.6 TDI 110 к.с. 2016г.
Обратна връзка:

Нов член с Октавия 3

Мнение от Николай Станков »

ИзображениеИзображениеЗдравейте колеги ! От три месеца съм горд собственик на Октавия 3, 05.2016 г. 1,6 - 110к. За изминатите около 4000 км. съм просто очарован от всичко в този автомобил, като започнем от комфорта, динамиката, разхода на гориво, визията ……. Взех я след лизинг и си е барана само в Еуротек - 180000км. Предишно возило - Ауди А4 97г. бензин / газ, което карам 14 години и не мисля да продавам. Приятни и безаварийни километри пожелавам на всички !
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”