Нов Superb Scout, помощ с Android auto

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
angelov1999

Шкода Новак

Мнение от angelov1999 »

Изображение
ИзображениеЗдравейте на всички,
Преди месец ми пристигна супърба от който съм много доволен като цяло, но имам следния проблем с android auto. След безкабелно свързване/синхронизиране с android auto , при входящи и изходящи повиквания на телефона не се визуализира абсолютно нищо а се показват информация за разговора и слушалките единствено на централната конзола. Някой има ли подобен проблем? Качвам малко снимки на колата.
bopkata

Шкода Новак

Гараж: Kodiaq 4х4 190 2.0 diesel DSG
Octavia 150 2.0 diesel MT

Мнение от bopkata »

Колега, срещал съм подобен проблем с рено Меган, но причината беше в телефона - Нокиа със служебно блокиран блутуут (за първи пренос на данни) от приложение на блекбери
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”