Skoda fabia Mk1 1.9tdi ATD,PD101 2003г 😁😁

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
SkodaVrs

Шкода Новак

Гараж: Skoda fabia mk1

Мнение от SkodaVrs »

Добър вечер, колеги! Вече от година и половина съм горд собственик на Fabia MK1 2003г.
Която ми е подарък от баща ми.
От малък съм фен на шкода, тъй като баща ми работеше там.
За сега нищо не e правено по двигателя ,само външно има модификации, предна броня Vrs както и задна. Така я взех от баща ми, а после се запалих и аз и продължих с превръщането и в Vrs пакет.
На скоро намерих в една морга волан и спойлер за петата врата, веднага ги взех, само че при разглобяването на волана човека от моргата счупи щипката на айрбега, но нищо и така го взех. Изчистих волана от прахта и веднага се заех да махна моя. Щипката я залепих с капчица и сода бикарбонат и до ден днешен не е мръднал. Обаче имах проблем в буксата, защото не спираше да ми свети айрбега после и този проблем се оправи (изчистиха грешката). Адо колкото до спойлера , изтърках го и бащата го пръсна сив металик, защото беше лимонено. След няколко месеца попаднах на едни седалки рекаро от Vrs, човека ми ги даде на много добра цена, защото шофьорската беше скъсана доста, дадох на тапицер целия салон за да го сменим. Направих го черен и стана много добре , след като мина салона на тапицер беше готов. Веднага го взех и отидох в нас в гаража да разглобя моя и да сложа новия, много голяма тръпка беше.
След няколко месеца се запалих по една шкода с необичайни фарове, имаха ангелски очи и си казах харесва ми !
Тука само че ми трябваше помощ от баща ми, та го питах дали и на него му харесва и дали иска да пробваме да сложим и на нашата. Той се съгласи и така успяхме да отворим старите фарове. Да кажа, че останахме с един здрав фар. 😀 Няма значение важното е, че имахме резервни , та успяхме да ги залепиме за рефлектора и горе долу не упираха никъде. След това сглобихме новите и накрая ги сложихме. Искам да кажа, че и на двамата много ни хареса самата визия и по време на път много добре се вижда с тях. Много съм доволен до сегашните постижения, не че са нещо особено, но съм доволен че стана уникален пакет. Обаче имам едно запитване към вас и сега обмислям да я засиля малко с един чип, но се чудя дали ще има някакви проблеми с двигателя или дали изобщо ще има проблеми. За сега искам само да я засиля до 130кончета, повечко не ми трябва. Искам да попитам като я засиля дали трябва да сменявам с по- добри спирачки ?
Благодаря ви предварително ! 🙂
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Поздравления за ентусиазма.
Не е нужно да променяш спирачките.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
SkodaVrs

Шкода Новак

Мнение от SkodaVrs »

Добър вечер , да попитам мисля да ходя в хеедауто или ако може да препоръчате ? [smilie=pardon.gif] [smilie=pardon.gif] Благодаря ви предварително !
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

Що не си попълниш профила, та да разберем от къде си?
niki

Škoda Фен²

Гараж: Фабия 1 комби 2006 ASY
VW Golf 1997 AHU
Volvo XC70 D5

Мнение от niki »

Щом ще ходи в Хеед сигурно е от София.
tahumbata

Škoda Фен

Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик

Мнение от tahumbata »

Супер изглежда, честито!

Ще споделиш ли за автотапицера доволен ли си и скъпо ли взима, че ми предстои да продавам старата си А3-ка и искам да претапицират преди това тавана и да подлепят винила на таблото при предното стъкло, че да има по-добър търговски вид.

Звънях на разни автотапицери и искат по 200лв.+ за един таван, което предвид годините и цената на А3-ката ми е много.

Ако можеш прати на ЛС контактите на тапицера да го питам дали ще може да ми помогне и за какви пари.

Мерси предварително!
slug

Škoda Фен

Мнение от slug »

``Skoda fabia Mk1 1.9tdi ATD``

Skoda Fabia MK1 1.9 TDI 74kW..

https://csvid.net/video/skoda-fabia-mk1 ... 3Cz4Y.html

p.s

Не бих се спрял никога.
p.s.1
Ако имам снимките ,утре .. :) ...ги пускам... [smilie=pardon.gif]
SkodaVrs

Шкода Новак

Мнение от SkodaVrs »

@tahumbata,
Здравей амии аз първо ходих до един познат в люлин , който за тавана ми взе 120 лв .
Тавана беше в много лошо състояние !
Също така при него си правих и волана за него също много съм доволен цената е 140лв
А седалките ходих при един друг , който също съм доволен ме съм ходил при моя познат , защото ми искаше 1200лв
А човекът от Хаджи Димитър ми взе 650лв и бих казал че много добре ги направи но малко бавно работи !
SkodaVrs

Шкода Новак

Мнение от SkodaVrs »

@tahumbata,
Това са седалките ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
SkodaVrs

Шкода Новак

Мнение от SkodaVrs »

@tahumbata,
Седалките самия плат беше някакси по -стегнат така да го кажа но сега е различно .
Сега ще ти пратя и волана .
:)
Изображение
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

Браво [smilie=hunter.gif]
Магистрала няма финал ....."masterOne"
shibumi

Škoda Фен

Гараж: Fabia 1 2006 1.4 TDI PD 80 ps, Octavia Scout 2008 2.0 TDI PD 140 ps, Fabia 1 VRS 2005 :) , Fabia 1 1.9 SDI

Мнение от shibumi »

Браво !!!
Поздравления !!!
Много се радвам, че има и други ентусиасти !!!
Тъкмо "излях" моята мъка за седалките... и се оказа, че не съм погледнал тази тема
Поздравления за всичко, но за мен лично информацията за седалките е най-полезна !!! Само цената за двете седалки ли е или за всичките 4 ?
И ако може снимка на фаровете как са станали да споделиш , би било чудесно !!!

Поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”