Здравейте колеги! След изминати 1700км реших и аз да споделя мнение за новата придобивка. Добра шумоизолация, работата на двигателя не се чува в купето. Стегнато окачване, добре поема неравностите по нашите пътища. Управлението е много леко и плавно. Като цяло доставя ми удоволствие да шофирам. Интериора е много приятен, изчистен, без излишни "цигании". Седалките са много удобни с достатъчно опции за настойка. Няма проскърцвания потропвания и т.н. Към началния пакет Selection добавих само цвят "Спортно син металик" и съм много доволен от избора си. Ето и някои снимки от деня на получаването:

Ето и една в снежна обстановка:

Разхода на гориво според мен е нормален. Среден разход за изминатите километри 6,2л/100км при около 35% градско:
Не поръчах колата с лети джанти и поставих новите зимни гуми на стоманените, така че сега с настъпването на пролетта се оглеждам за джанти за летните гуми. Харесва ми модела Castor, който предлагат в Еуратек, но все още не съм решил. Ако някой може да даде адрес на магазин във Варна, където има по-голям избор ще съм благодарен.