Шкода Супърб II 3.6FSI 260к.с.

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Aksata

Шкода Новак

Мнение от Aksata »

Здравейте, колеги!
Нов съм във форума и като такъв първо потърсих за тема засягаща нещата, които ме интересуват и след като видях че няма такава реших да поема инициативата.
Интересувам се от РЕАЛЕН разход на горепосоченият модел (става въпрос за екземпляри преди фейслифта), хора които ми отговарят със заводски данни нека просто се въздържат от коментар. Говорих по телефона с няколко човека, които към момента продават точно такива автомобили и когато ги попитах за разход на гориво всичките ми казаха цифри от сорта на 12-13/100км градско и 7.5-10/100км извънградско, което ми звучи меко казано нелепо предвид данните по каталог относно разхода [smilie=fool.gif] .
Та идеята ми е нека хора, които имат реален поглед и са притежавали или притежават такъв Супърб да дадат повече информация относно разхода на гориво, поддръжката на автомобила, сериозни ремонти и дали колата си заслужава инвестицията.
В моят случай конкретно колата ще се кара предимно извънградско ако трябва да го представя в някакво съотношение градско:извънградско=30%:70%, не съм джигит обичам да се наслаждавам на пътуването и мисля, че с такъв автомобил ще получа това което търся, но предпочитам да го чуя от хора, които имат опит от първо лице.
Благодаря!
Аватар
mariyan

ŠKODA MASTER

Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG

Мнение от mariyan »

Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”