Здравейте!
Ще бъда благодарен някой да ми обясни...
Скоро ми се счупи пластмасовата част с щипките на гнездото на запалката. Намирам ето такива варианти, но не разбирам как ще го поставя. Черната част ще пречи да пъхне се в отвора, на моята не намерих такова при мен или е паднало надолу, чудя се трябва ли да се сваля цялото барче...?!
Това го дават за Фабия 2005 до 2013г.
https://tonex1.com/%D0%B0%D0%BA%D1%81%D ... skoda-3480
Гнездо запалка Шкода Фабия 2
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
stocher
- Гараж: Шкода Фабия 2010г. 1.6TDI 90k.c.
-
stocher
- Гараж: Шкода Фабия 2010г. 1.6TDI 90k.c.
- deas
- Гараж: Octavia 1.9
Гнездо запалка Шкода Фабия 2
Провери в Еуратек какво ще предложат.