Наскоро си купих Superb, но за жалост беше само с един ключ.
Какви са ми вариантите да си направя резервен ключ?
Колата не е с Kessy, a с "обикновен" ключ.
Резервен ключ/дистанционно
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- dpetrov
- Гараж: Superb III Комби 2.0 TDI/DSG/190кс
Mondeo MК3 Комби 2.0 Duratec - ръчни скорости на газ
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Отиваш при някой ключар,например:
https://soslocksmith.bg/bg/uslugi/bitov ... 1YEALw_wcB
да ти нареже желязото,и после да ти го обучи.
https://soslocksmith.bg/bg/uslugi/bitov ... 1YEALw_wcB
да ти нареже желязото,и после да ти го обучи.
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Обучаването няма да стане на по новите коли. И аз съм така на голф 7. Питах в Склад66 да ми пратят кабел с програма за обучаване и те ми казаха да ходя в Фолксваген. Няма най вероятно все още пиратски версии.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Щом го пращам там колегата,значи може да му го обучат
mischoka, и твоя може да обучат
mischoka, и твоя може да обучат