Проблем с Колумбус
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
azsum
Проблем с Колумбус
Здравейте колеги. От около месец имам проблем с мултимедията.
Изведнъж престана да работи. Тръгва да се включва и все едно се рестартира постоянно. Беше се оправила от само себе си за около седмица , но сега пак е така. Бихте ли ме насочили към някой колега или читав сервиз в София. Предполагам че не е нещо голямо щом се оправи сама и не искам да ми одерат кожата, но с тези мултимедии човек никога не знае. Поздрави!
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Проблем с Колумбус
Моята прави същото в октавия 2. Сякаш не може да буутне. Не съм ходил в сервиз, смятам да сложа афтърмаркет, няма смисъл да ремонтирам тоя ретро уред ))
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Проблем с Колумбус
@JORDITO мисля, че може да даде координати на някой, който да погледне/пребори проблема.
@peyopetrishki, смисъл от ремонт има, не за друго, а за да може да я пуснеш на пазара. Продажната цена е съизмерима с читав китаец!
@peyopetrishki, смисъл от ремонт има, не за друго, а за да може да я пуснеш на пазара. Продажната цена е съизмерима с читав китаец!
-
azsum
Проблем с Колумбус
@JORDITO давай координати
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Проблем с Колумбус
Xtoni +359 87 877 5702 за ремонт и съдействие за Колумбус
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS