Прибиране на огледала докато колата е запалена
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
knave88
- Гараж: Оctavia III Combi, 1.6 TDI, 2015
Има ли начин автоматично да прибера огледалата докато колата е запалена? Питам защото като я паркирам в тесен гараж и ми се налага да прибера огледалата, ще ми е много по-удобно да ги затворя без да слизам от колата.
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Нещо не разбрах, как така автоматично да ги прибираш? Аз се сещам за 2 варианта за прибиране - единият е от копчето, с което се регулират, другият - при заключване на колата да се приберат (има такава опция, поне при мен, в менюто на медията).
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Моя Пасат има опция за прибиране на огледалата при лостчето за регулирането им. Най-горна позиция. Аз също ползвам тази екстра заради тясна врата на гараж. Не само прибирам огледалата при работещ двигател, ами направо ги прибирам в движение. Ако екстрата за прибиране е налична, запаления двигател, хич не й пречи.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Ако при заключване се прибират то значи трябва да можеш да ги прибереш с бутона

-
knave88
- Гараж: Оctavia III Combi, 1.6 TDI, 2015
Нямам предвид да ги прибера с копчето за регулиране - защото не искам всеки път да трябва да ги наглаям както са били. Имам предвид прибиране като при заключване, но докато колата е в движение. Ще разгледаме дали и аз имам такава опция, за която колегата с Пасата обяснява.Simov написа: 30.10.2020, 10:28:03 Нещо не разбрах, как така автоматично да ги прибираш? Аз се сещам за 2 варианта за прибиране - единият е от копчето, с което се регулират, другият - при заключване на колата да се приберат (има такава опция, поне при мен, в менюто на медията).
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Позицията горе в ляво би трябвало да ти свърши работа. Пробвай
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
@knave88 или не може да ни обясниш какво искаш или просто товам което искаш не е логично. Колегата с пасата има същата опция както и ние със Skoda. Местиш swich-а до положението за прибиране и те се прибират. Като го завъртиш след това в която и да е посока те се отварят както са били... Лоста за регулиране освен за финна настройка има опции и за размръзяване и прибиране.
Последно промяна от nmnikolov на 30.10.2020, 10:40:47, променено общо 1 път.
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
При прибиране от копчето, което е на горната снимка, няма нужда от ново нагласяне на огледалата! Остават си на нагласената позиция.