Проблем със запаметяване на шофъорска седалка

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
mitko1977

Шкода Новак

Мнение от mitko1977 »

Здравейте,
Нов съм във форума. От около 2-3 месеца карам Шкода Октавия 3 2015г. Колата е комби дизел 1.6 (110 кс.), нивото на оборудване е Стайл със светъл салон (за жалост - имам деца на 6 и 9). Много съм доволен от автомобила и вече навъртях 5 хил.км. Благодарение на Жорето се обзаведох с амортисьори на предния капак, задна камера и още няколко благинки. Една от най-ценните екстри за мен е запаметяване на положението на седалка на шофьора, но от два дни не работи. Това ми е много ценно :) , като се има в предвид, че караме аз (1.91) и жена ми (1.65). Четох по разни форуми, че запаметяващият модул се рестартира с местене седалката до крайно положение напред. При мен не стана или не го правя както трябва. Дали може да се справя сам с този проблем или трябва да посетя Шкода или друг сервиз? Имал ли е друг с подобен проблем?
Предварително Благодаря!
Аватар
kras4o

Škoda Фен²

Гараж: Superb Scout Diesel, 2021

Мнение от kras4o »

Колега, от бришкодата това изрових и май това е методът:
"To activate seat memory move the seat base all the way forward.
Lift the rear lower seat base up as far as it will go.
Move seat back to full forward position.
Seat memory should now be activated.
You should now hear the boing tone from reset
"
current: Изображение
ех: Octavia 3, 2.0 TDI.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”