Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Возил съм се поне в 5 коли на различни марки с панорамен покрив , за първи път чувам такива звуци . Вече ходих в еура тек за профилактика , смазаха механизма , но то няма нищо общо с механизма . Звуците при мен идват от пластмасите вътре откъм купето около панорамата .
alexk, ми....от нисък към среден,ама по скоро е нисък(голф,муци )
Аз обаче,знам какво,и за колко пари съм взел и не очаквам, и не мрънкам по форумите все едно съм дал 100 бона в евро и да се чувствам преебан
Albert написа: 22.06.2020, 19:39:10
Здравей, и моята е така от чисто нова. Нямат оправяне тези звуци, ще трябва да им свикнеш.
Колега , и твоята ли е с панорама , ако си от софия , ще ти е удобно ли някой ден тази седмица да се видим ? Не мога да повярвам , че всички са така , според мен аз съм изтеглил късата клечка.
Така са, така са. Поскърцват. Не си първият дето "реве" за тва тука.
Даже предният оплакал се, я върна на дилъра. Още се продава де. Бензинова 2.0 ТСИ 280к.с от Пловдив, за 53к лв и търсят мисля.
Someone's opinion of you does not have to become your reality