халдекс проблем
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Martin_20vr
халдекс проблем
Колеги, от няколко дни съм собственик на Октавия 2001 год. 4х4. Купих колата без да съм сигурен, че 4х4 работи, оказа се че не работи, но на два пъти при потегляне ми блокираха задните гуми, а преди малко блокира и предна лява. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и каква може да е причината за това!
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
халдекс проблем
Халдекса не може да ти блокира предна гума.
Евентуално нещо АБСа да се е побъркал. Пусни първо една диагностика да видим какво ще изгърми.
Евентуално нещо АБСа да се е побъркал. Пусни първо една диагностика да видим какво ще изгърми.
-
Martin_20vr
халдекс проблем
Сутринта смених заден десен датчик
- uboy
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
халдекс проблем
Така ми блокираха колелата навремето на мен,когато ми се стопи раздатката.Виж за 01 незнам ,дали прави същото при гореописания проблем.
Dieselgate Team member
-
Martin_20vr
халдекс проблем
Враца
- uboy
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
халдекс проблем
Пусни диагностика за да отпадне АБСа евентуално като проблем и след това да се мисли
-
Martin_20vr
халдекс проблем
Ще сменя спирачна помпа и да видим
-
Martin_20vr
халдекс проблем
Халдекса работи вече,Проблема със спирачките се появява периодично след смяна на спирачна помпа ,супорти и маркучи.След припомпване на педала се оправя