Ремонт на автоматична скоростна кутия

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
mitex1983

Škoda Фен

Гараж: Шкода Супърб 2.0TDI DSG 170 hp & Шкода Фаворит 1.3

Мнение от mitex1983 »

Здравейте, кумът ми има шкода октавия 1 2.0 бензин с автоматична скоростна кутия. Колата е 2003 година и е на около 300000 километра и скоростната кутия е взела да прави проблеми. Някой може ли да ме ориентира за сервиз в София където могат да направят диагностика и съответно ремонт на този тип скоростна кутия, че е доста старичка( не е DSG).
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

mitex1983, аз знам само един който е 100% в час с автоматите.
Мишо
http://multitronic-box.com/contact
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
mitex1983

Škoda Фен

Гараж: Шкода Супърб 2.0TDI DSG 170 hp & Шкода Фаворит 1.3

Мнение от mitex1983 »

Ами той казал, че не се занимава с толкова стари автоматици за съжаление. Явно има доста работа.
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Мнение от stanley »

Привет колега, може да пробваш Радо от Автокомплекс РС - знам че е разглобил и оправил не една и две скоростни кутии. Точно за вашият случай, той ще си каже дали се наема да я отвори и ремонтира. Самия модел на кутията е вероятно AG4 - за справка - https://www.midavto.com/%d1%81%d0%bf%d1 ... bd185-af98

МиД имат офис и в София, кв.Борово и гарантирано ремонтират хидротрансформатори. Може да ги посетите или поне да се чуете да ви кажат дали могат да помогнат, ако Радо не се наеме.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”