Проблем със затваряне на багажника

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
niki_sap

Шкода Новак

Проблем със затваряне на багажника

Мнение от niki_sap »

Здравейте, имам проблем със затварянето на багажника на Супърб 2 лимозина. Намерих инфо, че в общи линии има често срещан проблем да не работи двойното отваряне (лимо/хеджбек), защото се прекъсват кабели в механизма на двойното отваряне. Мисля, че при мен проблема може да е малко по-различен. И двете копчета работят и багажника се отваря и в двата варианта, но не се затваря плътно. Затварям го на лимозина, моторчето се чува, но не прибира вратата до пълно положение, а остава леко отворен (както при възможността за натискане на другото копче). Отварям го на хеджбек, затваря се плътно, пак се чува моторчето и го отваря леко (за достъп до втория мотор. Накратко - не иска да го затвори плътно. Дали не е нещо свързано с някой бушон, или грешка на компа? Идея как да го оправя?
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”