Mигане на лампата на водата и пищене на зумера
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Днес си паля колата да се прибирам от работа и като се разпище зумера и мига лампата на водата все едно колата е прегряла. Станах антифриза беше малко над минимума сипах на макс и се оправи ама не мога да си обесня дали беше от това или датчика прави вече проблеми за нивото. Колата е Ок. 2.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Нормално е зимата, когато температурите паднат , сутрин на студено да е спаднало малко нивото на антифриза и да почне да пищи зумера. Лампата мига и при ниско ниво на охладителна течност.
На мен на Фабията ми го е правило също.
Няма място за притеснения, стига да не и става навик.
На мен на Фабията ми го е правило също.
Няма място за притеснения, стига да не и става навик.

-
mischoka
- Гараж: в търсене
Аз се уплаших да не е некое животно да ми е изяло някой кабел. ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
-
george
- Гараж: О1 1.9 TDI-PD
Така са шкодите. Така като стане - доливай.
Когато се случва по-често, някои колеги направо сменят казанчето за антифриза - не е скъпо.
Когато се случва по-често, някои колеги направо сменят казанчето за антифриза - не е скъпо.