Помощ при избор на Škoda Superb 3 Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Marina rezidens 1983
Здравейте колеги решил съм да си купя суперб Л.К 2.0 tsi 190 dsg с почти всички екстри цената е някъде около 67К ,за всичко за което ми помогнете ще съм благодарен ,съвети като двигател ,кола ,остъпки, оборудване ,каквото и да е ще мие от полза ,предварително Благодаря ! 
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Škoda Superb 3 Facelift 2019
Супер е двигателя.
-
konstantin80
- Гараж: Megane III 1.9 dci
На мен ли само ми се струва, но до преди една седмица следните неща в конфигуратора бяха платени, а сега са с 0.00 лв. :
1. Driver alert
2. With bracket
3. Алуминиеви капачки на педалите
4. Кошче
5. Isofix
6. Прогресивно
7. Чистачка
8. Чанта унибаг
9. Пакет сън
10. Амбиентно (не съм много сигурен за него)
11. Бутон за сгъване седелка
12. Подгряване на дюзите
1. Driver alert
2. With bracket
3. Алуминиеви капачки на педалите
4. Кошче
5. Isofix
6. Прогресивно
7. Чистачка
8. Чанта унибаг
9. Пакет сън
10. Амбиентно (не съм много сигурен за него)
11. Бутон за сгъване седелка
12. Подгряване на дюзите
-
Marina rezidens 1983
Да просто се ъпдейтна конфигуратора вече влизат безплатно
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Ъпгрейднат,ама друг път
Никога не им е актуален на тея конфигуратора.За достоверност,гледайте ценовата листа.
Никога не им е актуален на тея конфигуратора.За достоверност,гледайте ценовата листа.
-
Stevek
- Гараж: Superb III 2019
Акустични стъкла и прогресивно управление.
Полезни и не много скъпи.
Полезни и не много скъпи.
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Потвърждавам, че излизат с нула в конфигуратора, но после ръчно ги добавят към крайната цена по ценова листа на допълнителното оборудване. Пръскалките с подгрев при L&K са 47 кинта например и така...