Скрибуца прозореца на вратата
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stensyto
Здравейте колеги. От началото на лятото започна да скрибуца прозореца на предната пасажерска врата при слизане надолу, нагоре почти не се чува. Четох за мазане с парафин уплътненията и вчера го направих колко успях, но подобрението е минимално. Четох и за пръскане със силиконов спрей за уплътнения.. Моля някой ако е имал и си е решил този проблем да сподели. Мерси
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Първо пробвай да изчистиш уплътнението с мокра кърпичка при спуснат до долу прозорец,докато спре да пуска мръсотия и после слагай мазилата.В повечето случаи се получава при мен,надявам се и при теб да сработи 
Dieselgate Team member
-
vassil_p
- Гараж: Superb II FL, Octavia I
имах този проблем при мен, скърцаха и двете дясни врати, тъй като колата бе в гаранция при обслужването им го намекнах и ми смениха някакви насрещници и скърцането спря. За съжаление са почнаха други работи да скърцат което ме леко дразни, но един от служителите в ЕТ, ми каза че скърцането е неизбежно щипките се разхлабват, те ги сменят по гранция и след година пак. Сега ме мъчи едно скърцане от към таблото при стъклото първите 5-10мин откакто застудя ама не мисля да им дам да ровят там поне за сега.