Идея за стойка на видеорегистратор

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
SeVo

Škoda Фен²

Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce

Идея за стойка на видеорегистратор

Мнение от SeVo »

Аз съм един от сдобилите се с видеорегистраторче Azdome.
Там, където може да се монтира оригиналната вакуумна стойка, на мен не ми харесва - или стой много ниско под огледалото, или е пред някой от сенниците. Близо до огледалото не става при мен, поради невъзможност вакуумчето да залепне трайно върху "точкувания" участък.
Затова предприех действия по промяна на стойката.
Намирате приятел с фреза и желание да се учите:
20190424_105333.jpg
Боядисвате черно, слагате двойнолепяща лента, монтирате захващането към регистратора от оригиналната стойка.
Лепвате на удобно за вас място:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”