Здравейте !
Решил съм да си сменям маслото на скоростната кутия, която е 5-степенна механична. Колата е Шкода Супърб 2003г-двигател 1.8Т АWТ-разположен надлъжно(ако има някакво значение).Въпроса ми е колко литра побира въпросната скоростна кутия и какво масло бихте ми препорчъчали.
Смяна на масло на скоростна кутия
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
bushido71
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
-
bushido71
Благодаря ти! Значи взимам 3л.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Ако искаш звънни и в Шкода,за цена на оригинално масло за скорости.
С това от линка съм почти две години.
С това от линка съм почти две години.
- komitoff
- Гараж: Skoda Octavia 2 / 2.0 TDI / CFHC
За скрости при VAG съм чувал, че е най-добре оригинално.
Няма да има драстична разлика в парите за 3 литра.
Няма да има драстична разлика в парите за 3 литра.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Внимание към ВСИЧКИ! Само оригинално масло за дсг, раздатка, и диф. +халдекс.
За механичната, става и с алтернативно. Но все пак оем, си е ОЕМ.
Ако има проблем с не оригинало масло, се изразява в стегнато влизане при студено и "сухо" като усет при много загряло и топло, както и шум.
Маслата по трансмисиятя се сменат рядко и за това не си струва да се експериментира!
За механичната, става и с алтернативно. Но все пак оем, си е ОЕМ.
Ако има проблем с не оригинало масло, се изразява в стегнато влизане при студено и "сухо" като усет при много загряло и топло, както и шум.
Маслата по трансмисиятя се сменат рядко и за това не си струва да се експериментира!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ