Въпроси за покупка на автомобил на склад

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
hugh

Шкода Новак

Мнение от hugh »

Здравейте, бъдещи колеги! Засилил съм се към покупката на О3 fl 1.6 дсг7,пакет вижън, мапа кафяв седан. Имам следните няколко въпроса:
1) Има ли някакви недостатъци покупката на автомобил, който е на склад, ако модела който съм си харесал има необходимите за мен екстри и цвят?
2) Как стоят нещата с сключването на каското, защото от ЕТ ми казаха, че мога сам да го направя и да си избера с кой застраховател да е? И не искам да карам без каско дори от Ет до застрахователя, който си избера. Има ли опция да дойдат и да ми я снимат още докато е в ЕТ?
3) Кой застраховател бихте ми препоръчали?
Багодаря предварително!
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Здравейте.

Няма проблем с наличните коли. Дилърите поръчват, завода произвежда и праща, има си квоти за изпълнение, трябва да се продават продуктите с марка Шкода.
Алианц работят със ЕТ от години, могат да застраховат колата Ви без проблем и ще останете доволен. Аз никога не съм имал проблем с Алианц, а съм техен клиент покрай Шкода от 2006 година.
Може да упълномощите ЕТ и съответния им отдел те да регистрират и застраховат колата Ви, ако не е лизингова към тяхно дружество.

Поздравления за прекрасния избор.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
hugh

Шкода Новак

Мнение от hugh »

Благодаря! [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

И ние вече заръчахме служебна 2.0 150 дсг 4х4
Казаха че е на склад в Пловдив и трябва да я закара първо до София и след това ще я засилят към Горна
Офертите са добри в момента
hugh

Шкода Новак

Мнение от hugh »

Харесал съм си лифтбек, вижън пакет кафяв цвят и офертата ми беше 40900лв. Мисля, че е добра оферта.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

Аз си взех Шкода от склад два пъти :) Доволен съм и от двете. Не мисля, че ще ти липсва нещо в оборудването, а от парите ти ще са по малко липсите. Така че, ако си си избрал нещо от сергията, скачай смело ;)
hugh

Шкода Новак

Мнение от hugh »

Здравейте, колеги! Вече официално съм в клуба от една седмица с О3 FL вижън пакет 1.6 дизел.
Към този момент съм изключително впечатлен от капацитета на автомобила, в сравнение с предната ми а3ка 8п. Зажележки все още нямам, освен старт стоп системата, която много досадно гадне дори когсто съм в леко движение. И ако има някой запознат дали мога да я изключа за постоянно?
Прикачвам и няколко снимки на моята красавица.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
makaveli

Škoda Ludicrous

Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна

Мнение от makaveli »

Честито колега, страхотна е! Обаче стоповете на седана са много по добре от на комбито? [smilie=pardon.gif]
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Мнение от tuningmania »

До "hugh" - Честита "Skoda". Много Безаварийни Километри да изминете Заедно. Официално няма как да се спре за постоянно "Start/Stop"-Системата. Неофициално има няколко варианта..

Вариант едно - Монтиране на допълнителен модул, който при всяко стартиране на двигателя, автоматично имитира натискане на бутона за дезактивиране на "Start/Stop"-Системата;

Вариант две - Промяна на настройки чрез Кабел и Компютърна програма ("VCDS"), като за постигане на искания резултат може да се променят няколко вида настройки, като промяната на точно кой вид настройка е най-правилен е разтегливо понятие.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

Честито :) Много е хубава. Със здраве да си я караш. Със системата се свиква не и се впечатлявай толкова. Или ще свикнеш да си я ползваш, или да я изключваш при тръгване [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Честито.Градски си,мини край гаража,ще ти я спра старт-стоп с-мата
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнение от _v_ »

Със здраве да я караш тази красива кола!

Поздрави!
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
slavkoff

Škoda Racer

Гараж: подземен
Обратна връзка:

Мнение от slavkoff »

Честито, колега, да ви вози дълго и безпроблемно. Относно Start/Stop системата, мисля че, някой от колегите беше споменал, че ако спреш тази системка - отпада гаранцията (ако от ЕТ се усетят)
VRS
5rovaliev

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia III 2017 1.6 TDI 110PS

Мнение от 5rovaliev »

Честито, много е добра. Аз лично също съм собственик от скоро на същата модификация преди фейс лифт-а и съм много доволен (идвам от света на Ауди).
Старт стоп системата е много полезна в градско шофиране, разбира се доста често ме дразни например когато искам да намал да пропусна някой да мине и тя гасне, но вече съм придобил някакъв навик когато усещам, че ще изгасне натискам бутона да го изключа и нямам никакъв проблем. Успех и безаварийно шофиране! [smilie=yahoo.gif]
Аватар
georgi2140

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 2
2.0 TDI,BMM 140PS

Мнение от georgi2140 »

Честито и от мен,много е красива.Със здраве да си я караш,и много безаварийни километри !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”