Грешка The ParkPilot is currently not available
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
ceckoguide
- Гараж: Skoda Octavia 3 2.0TDI 150
Здравейте колеги, от около седмица насам за 3-ти или 4-ти път ми излиза тази грешка на навито, като натисна ок изчезва, и парктроника и камерата си работят. Само веднъж ми се наложи да рестартирам навито защото не работеха. Някакви идеи от какво може да е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
При мен това се появяваше като ми удариха задната броня и един от сензорите на парктроника беше заминал.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
-
ceckoguide
Аз също со помислих за тях, но ги проверих и работят.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Поискай ъпдейт на софтуера на медията.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
ceckoguide
Би ли помогнал как, защото рових и четох но май съм с последния?
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
В Еуратек. За Амундсен последния е 0490 или 0492 мисля.ceckoguide написа: 25.03.2019, 07:58:38Би ли помогнал как, защото рових и четох но май съм с последния?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS