Купих я от приятел, който преди имаше Шкода Октавия 1 лифтбек 1.8Т, 4х4 и някои колеги го познават - Жоро ABT-то, на който искам много да благодаря за това, че наистина първо на мен каза, че я продава. А сме го говорили преди 2 години в Боримечката - на рожден ден на Форума.
Принципно изобщо нямах намерения сега да сменям колата, нито пък да е SUV, нито пък Мерцедес, но каза - Ники, ще го продавам - ако решиш твой е.
На годишната есенна среща на Мариците го обсъдихме обстойно, покарах го и така - реших го. Но честно казано много ми се искаше следващата кола да е точно Мерцедес.
Както се вижда - много си гледа колите, дори прекалено. Купи го 08.2008 год., наличен - беше в склада в Пловдив - цената беше почти 80 000 евро.
Аз я взех на 146 000 км, поддържан единствено и само в БалканСтар, вече СилвърСтар.
Към колата ми даде всчико, което има - стелки (гумени и текстилни), гуми (зимни и летни - 19 и 20 цола), джанти (зимни и летни - 19 и 20 цола), един багажник части (купувал огледала, лайстни, халогени, стопове, накрайници за ауспусите, накладки, чистачки и т.н.). Всичко палтил до 08.2019 год.
Това бяха първите снимки, които ми изпрати

После аз му направих няколко кадъра на Мариците

Много да те радва и много безаварийни км