Здравейте колеги.
Искам да сменя фаровете на Супърб с нови. Старите са пожълтели.
Трябва ли да свалям бронята и има ли някакви тънкости.
Ако някой има някаква идея ще се радвам да сподели.
Благодаря!!!
Смяна на фарове
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Fireman11
-
pepi
- Гараж: Octavia
Смяна на фарове
А защо не вземеш да ги полираш и да сложиш фолио отгоре. Така ще си останеш с оригиналните и няма да разглобяваш
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
Смяна на фарове
Здравей,
Пробвал ли си с полиране и запечатване. Доста стари фарове съм виждал да стават като нови.
Относно свалянето им не съм запознат аз, но имай предвид, че ако фаровете ти са с оригинален ксенон, вероятно ще е цифра.
Мога да ти препоръчам да отидеш да се консултираш с момчетата от Protint - Румен Проданов. Намират се на Горубляне в София.
Не знам ти от къде си.
Успех!
Пробвал ли си с полиране и запечатване. Доста стари фарове съм виждал да стават като нови.
Относно свалянето им не съм запознат аз, но имай предвид, че ако фаровете ти са с оригинален ксенон, вероятно ще е цифра.
Мога да ти препоръчам да отидеш да се консултираш с момчетата от Protint - Румен Проданов. Намират се на Горубляне в София.
Не знам ти от къде си.
Успех!
-
Fireman11
Смяна на фарове
Момчета,благодаря ви за отговора. Моя е грешката за неточни въпрос,но фаровете са пожълтели отвътре....оксидацията....може би може и да се рециклират ,но колата я ползвам всеки ден и ми е нужна. Аз вече съм купил нови....не са ксенон, а халоген. Утре ще започна да свалям пък то ще покаже.
-
bushido71
Смяна на фарове
Фаровете се свалят за 10 мин и двата.
-
jordanfena
Смяна на фарове
Здравей колега, би ли пояснил как се свалят, без да свалям бронята, че нещо не ми се получава