Заключване на багажник
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
vilio
- Гараж: Skoda Fabia mk1
Заключване на багажник
Здравейте, колеги. Преди няколко дни багажника ми отказа да се отваря, единствено през задните седалки го отварям. Колата си отчита като го отворя, но самия механизъм нещо не сработва защото и от копчето и от дистанционното се чува звук, но зъбчето не помръдва. Някакви идеи как да го оправя или къде да отида да ми го оправят? ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Заключване на багажник
В самата машинка е проблема. Има едни чопчета дето се чупят,може и от четките на моторчето...трябва да се разглоби и да се види.
Най често не работи,поради липса на захранване,защото се прекъсват кабелите в гуфрата.
Най често не работи,поради липса на захранване,защото се прекъсват кабелите в гуфрата.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Заключване на багажник
Не знам дали ще съм от полза,тъй като съм нямал подобен проблем.
Ето така изглежда машинката:
Ето така изглежда машинката:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

-
vilio
- Гараж: Skoda Fabia mk1
Заключване на багажник
Благодаря много днес ще се пробвам да я сваля и да я погледна издава звук на моторче от което следва че има захранване, но самото зъбче не помръдва.
BlackPearl това не е ли тази която е на самия капак? Или така ми се струва?
BlackPearl това не е ли тази която е на самия капак? Или така ми се струва?