покупка на шкода октавиа 1.8т 4х4 помощ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nioks
Здравейте, насочил съм се към точно тази шкода https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=8593p0
Търся си всекидневен здрав и сигурен автомобил ( най вече здрав и удобен) с който ще мога да стигам от точка а до точка б комфортно и сигурно без да ми създава дребни или големи проблеми било то с окачване електроника интериор екстериор и тн.. вярвам че добре потдържана шкодичка ще бъде този автомобил. За жалост до сега нямам добра история с автомобилите. Моля някой който разбира да ме посъветва какво къде да гледам за да разбера дали е г/д читава. Още по добре би било ако някой би искал да помогне като дойде с мен за да я огледа и прочете . Днес я по-огледах, имаше 1 ключ ЕСП бутона мисля че не работеше, за жалост не знаех как да разбера дали работи. При натискането му не светваше нито лампа на таблото нито на самия бутон. Климатика, шибидаха, подгрева на седалките, парното работеха, забравих да проверя дали парктроника работи, когато дам на контакт "service" явно е време за обслижване. Ел стъклата работят, всички врати си се отварят както трябва + преден заден капак, по мотора не личи нищо да е " побългарявано" изглежда че има читави гуми и мотора не работи никак зле ( не видях дали пуши). Лошото е че нямали транзитни номера с която да я пробвам защото били изтекли и чакали нови. интериора изглеждаше МНОГО добре, тавана не беше увиснал но предната броня в дясно имаше леко отпрано. Не съм гледал в какво състояние бяха дискове и накладки.Съединителя се усещаше сякаш отделя ниско долу и много добре. В сервизната книжка има история която стига до 2015г. и 197к км. и от 2015 до 2018 "явно не е карана" бяха думите на търговеца, сега е на 209к км. Като цяло всякакви съвети ще са ми от полза. За жалост явно няма как да изпробвам автомобила и това ще е една от причините поради която бих се отказал от покупката му. Както казах ако някой би могъл да го прегледа с мене ще съм доста благодарен. ( ще заплатя за услугата).
Не бих желал да патя отново заради кола, но пък страшно много грабва.
Търся си всекидневен здрав и сигурен автомобил ( най вече здрав и удобен) с който ще мога да стигам от точка а до точка б комфортно и сигурно без да ми създава дребни или големи проблеми било то с окачване електроника интериор екстериор и тн.. вярвам че добре потдържана шкодичка ще бъде този автомобил. За жалост до сега нямам добра история с автомобилите. Моля някой който разбира да ме посъветва какво къде да гледам за да разбера дали е г/д читава. Още по добре би било ако някой би искал да помогне като дойде с мен за да я огледа и прочете . Днес я по-огледах, имаше 1 ключ ЕСП бутона мисля че не работеше, за жалост не знаех как да разбера дали работи. При натискането му не светваше нито лампа на таблото нито на самия бутон. Климатика, шибидаха, подгрева на седалките, парното работеха, забравих да проверя дали парктроника работи, когато дам на контакт "service" явно е време за обслижване. Ел стъклата работят, всички врати си се отварят както трябва + преден заден капак, по мотора не личи нищо да е " побългарявано" изглежда че има читави гуми и мотора не работи никак зле ( не видях дали пуши). Лошото е че нямали транзитни номера с която да я пробвам защото били изтекли и чакали нови. интериора изглеждаше МНОГО добре, тавана не беше увиснал но предната броня в дясно имаше леко отпрано. Не съм гледал в какво състояние бяха дискове и накладки.Съединителя се усещаше сякаш отделя ниско долу и много добре. В сервизната книжка има история която стига до 2015г. и 197к км. и от 2015 до 2018 "явно не е карана" бяха думите на търговеца, сега е на 209к км. Като цяло всякакви съвети ще са ми от полза. За жалост явно няма как да изпробвам автомобила и това ще е една от причините поради която бих се отказал от покупката му. Както казах ако някой би могъл да го прегледа с мене ще съм доста благодарен. ( ще заплатя за услугата).
Не бих желал да патя отново заради кола, но пък страшно много грабва.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Първо - няма как да купиш кола, без да я караш, да му е ясно на този! Второ, най-вероятно минава 350 000 км., тези “еми явно 3-години не е карана” на децата в детската градина.
-
nioks
Да това, това с километрите е пределно ясно няма как последните 3 години да си е седяла в гаража или на паркигна. Въпроса е да не е тоталния боклук защото парите никак не са малко за мен, а боклука ще е 7-ми ако я купя и се окаже такъв.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
4x4то задължително го тествай! Там летят доста пари ако не работи
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Смачкан салон,шит волан.
Километрите са х2.
Поне.
А сервизната книжка....
Километрите са х2.
Поне.
А сервизната книжка....
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
E, Здравко, все пак колата е на 350 хили някъде
, няма как салона да е изпънат.
За състоянието си (години, километри), салонът е добре, мое мнение.
Ако е бил някой с финно дупе, няма как.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
За състоянието си (години, километри), салонът е добре, мое мнение.
Ако е бил някой с финно дупе, няма как.

-
nioks
как ще разбера дали работи :/ може това да е причината да се правят и да не дават кръгче :/
-
nioks
А някой за бутона есп някаква информация?
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
-
nioks
Но няма да си возя финното дупе на на кожа !!!
Ще говоря с него малко по сериозно за това нещо, но как ще разбера дали е читаво 4х4?
-
niki
- Гараж: Фабия 1 комби 2006 ASY
VW Golf 1997 AHU
Volvo XC70 D5
Даваш газ повечко на плаца и пускаш рязко съединителя, някой трябва да гледа отстрани дали превъртат предните. Общо взето колата трябва да "подскочи като ужилена" и се усеща тласък и отзад. Ако превъртат яко предните гуми, а задните не, нещата са ти ясни.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
2 варианта, които са най-лесно за теб. Или я вдигаш на подемник и подаваш малко газ да тръгнат да въртят гумите или на трошляк й заваряш газта и някой да гледа какво става отзад
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=85grjv
Разгледай тази! Като гледам май е с всички екстри за модела.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Тая още по-зле.deniz8912 написа: 10.09.2018, 16:08:08 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=85grjv
Лоши снимки,но личи скапаната шофьорска седалка.