Обсъждане на конкретна обява
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SKODILAK
- Гараж: O1
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
И? Какво да и обсъждаме? Кола, черна, комби, Шкода.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
И друг път е пускана за коментар.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Ако я гледаш на място тествай 4х4то на трошляк върти ли, ослушвай се за шумове тип бучене, че всичко по 4х4 системата си е цена, а някой части са и дефицит.
- SKODILAK
Мерси за информацията, че и аз се притеснявам дали 4х4 Системата не е здала багажа хаха
uboy написа: 06.09.2018, 22:40:47 Ако я гледаш на място тествай 4х4то на трошляк върти ли, ослушвай се за шумове тип бучене, че всичко по 4х4 системата си е цена, а някой части са и дефицит.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Системата е здрава ако се обслужва като хората. Ако попадне в ръцете на някой мърляч отива на кино
-
nkc20
Здравейте и от мен!
За да не отварям нова тема, ще си задам и аз въпроса тук.
Първо, малко предистория. В момента карам седан от друга марка (японска), който ми е първата кола и на нея съм се учил да карам. Но мисля, че ми е време да я сменя вече - доста остаря, очукана е (не от мен, от предишния собственик), появиха се ръжди, налагат се все по-чести ремонти. А и не на последно място - искам комби, заради големите багажници. Бях се насочил към нещо японско пак - например Субару Легаси или Аутбек. Но заради по-скъпата им поддръжка, изникнаха като опции и Шкода или Волво. Иска ми се колата да е здрава, поддържана и да ми е вярна. Екстрите не ме интересуват толкова, стига ми да има голям багажник и работещ климатик.
Попаднах на тази обява:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=84w81r
Изглежда добре поддържан автомобил, самата обява е написана грамотно, има доста снимки, което ми подсказва, че собственикът вероятно се е грижил добре за нея.
Може ли да ме ориентирате, ако отида на оглед евентуално какво да гледам, да обърна ли на нещо по-специално внимание? Имам човек със сервиз, на когото вярвам, така че, ако я харесам, ще се ходи и до него, но поне на първо време да ми дадете някакви ориентири, ако е възможно.
Благодаря за отделеното време!
П.П. Ако тази Шкода е някого от форума - може да си признае.
За да не отварям нова тема, ще си задам и аз въпроса тук.
Първо, малко предистория. В момента карам седан от друга марка (японска), който ми е първата кола и на нея съм се учил да карам. Но мисля, че ми е време да я сменя вече - доста остаря, очукана е (не от мен, от предишния собственик), появиха се ръжди, налагат се все по-чести ремонти. А и не на последно място - искам комби, заради големите багажници. Бях се насочил към нещо японско пак - например Субару Легаси или Аутбек. Но заради по-скъпата им поддръжка, изникнаха като опции и Шкода или Волво. Иска ми се колата да е здрава, поддържана и да ми е вярна. Екстрите не ме интересуват толкова, стига ми да има голям багажник и работещ климатик.
Попаднах на тази обява:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=84w81r
Изглежда добре поддържан автомобил, самата обява е написана грамотно, има доста снимки, което ми подсказва, че собственикът вероятно се е грижил добре за нея.
Може ли да ме ориентирате, ако отида на оглед евентуално какво да гледам, да обърна ли на нещо по-специално внимание? Имам човек със сервиз, на когото вярвам, така че, ако я харесам, ще се ходи и до него, но поне на първо време да ми дадете някакви ориентири, ако е възможно.
Благодаря за отделеното време!
П.П. Ако тази Шкода е някого от форума - може да си признае.
- SKODILAK
Колеги относно мотора 2.0TDI 140hp BMM проблем ли е че е пипнат леко на 150кс?И доколко знам BMM от Сами е "вечен"
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
- SKODILAK
Мисълта ми е дали този мотор изобщо търпи ремап (издържа), защото са ми и казвали, че и без чип колата е самолет
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T