Въпрос относно конкретна обява за Супърб 2
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
BATJ
Здравейте колеги,
От два месеца търся усилено читав Супърб 2 в диапазона 2010-2013 и цена до 22К. Ходил да гледам какви ли не екземпляри върнати от оперативен лизинг, за жалост изглеждат много по-амортизирани от километрите които им дават. Реших да търся автомобил от частно лице. Питането ми е конкретно за обява от Плевен https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=7uzt9d. Интересува ме дали някой колега от форума случайно не я гледал вече или има някаква информация за конкретния автомобил. Искам да ви попитам и за препоръка за сервиз в Плевен къде да закарам колата за преглед. Мерси предварително.
От два месеца търся усилено читав Супърб 2 в диапазона 2010-2013 и цена до 22К. Ходил да гледам какви ли не екземпляри върнати от оперативен лизинг, за жалост изглеждат много по-амортизирани от километрите които им дават. Реших да търся автомобил от частно лице. Питането ми е конкретно за обява от Плевен https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=7uzt9d. Интересува ме дали някой колега от форума случайно не я гледал вече или има някаква информация за конкретния автомобил. Искам да ви попитам и за препоръка за сервиз в Плевен къде да закарам колата за преглед. Мерси предварително.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Предвид,метеорологичните условия на снимките в обявата,и датата на публикуване,колата се продава одавна.Читавите коли не седят по година на обяви.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
И това не е вярна логика.
Защо не е продадена? Ами много причини може да има.
Ако е вярно,че е купувана от България предполагам може да ѝ се извади историята.
Защо не е продадена? Ами много причини може да има.
Ако е вярно,че е купувана от България предполагам може да ѝ се извади историята.
-
BATJ
И аз мисля това да е следващата стъпка, проверка по VIN, ако собственикът го предостави. Може да се е заседяла понеже не е автомат и е сравнително базово оборудване. Аз затова отворих темата, ако седи от много време все някой може да я е гледал вече. Имате ли препоръка за надежден сервиз в Плевен, до колкото разбрах няма все още фирмен сервиза на Шкода там.
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
memberlist.php?mode=viewprofile&u=98
Ей този колега е от Плевен.
Пиши му.
Дано даде насока.
Иначе там има сервиз и шоурум на Фолксваген,но дали ще свършат работата,не знам.
Ей този колега е от Плевен.
Пиши му.
Дано даде насока.
Иначе там има сервиз и шоурум на Фолксваген,но дали ще свършат работата,не знам.
-
mischoka
- Гараж: в търсене
За тая цена си е добра оферта колата, ако е наред. Може обявата да е нова, но снимките да са стари. Ако човека е зает и не му е спешно за какво да прави някакви супер снимки.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Съжалявам,но не мога да дам адекватна информация за сервиз.Имам приятел,който има сервиз в къщата си и се занимава професионално от дълги години,но не мога да кажа,че е специализиран за ВАГ,защото прави много различни марки.Мога да му звънна и да запазя час,като му обясня за каква кола иде реч.Лошо е,че в Плевен няма компетентен колега относно по-новите Шкоди,а моята е задномоторна
Колега,ще ти съдействам с каквото мога.
Колега,ще ти съдействам с каквото мога.
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Сервиза на шкода в Плевен отваря на 01.09.
Според мен е по добре да се пита в сервиза на vw.
Според мен е по добре да се пита в сервиза на vw.
-
hvp800
Дарин и брат му са доста на ТИ с VAG колите, а доколкото знам не приемат други марки коли.
Сервиза им е на гърба на спортно училище ( поне допреди година )
Сервиза им е на гърба на спортно училище ( поне допреди година )
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
BATJ
Колеги благодаря ви много за съветите и мненията, за жалост обявата вече не е активна, явно е продадена
(
-
kograman
Или е изтекла. Ако не се появи до 3-4 дена , търси друга.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
Смятам,че е продадена.
По снимки не беше лоша.
И купувана от БГ.
Все плюсове.
По снимки не беше лоша.
И купувана от БГ.
Все плюсове.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Супърб 2 от половин година стана доста търсен, а предлагането е ограничено. Реципрочно цената му се надува. Това е положението.
Бееееее.....
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T