Octavia 3 FL, странна случка с Bolero-то

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
deju

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 3FL, 1.8TSI (Manual)

Мнение от deju »

Здравейте, колеги,
искам да попитам дали и на някой друг му се е случвало да не може да превърта песните на Bolero-то. В петък както си карах и всичко беше наред (превъртахме песни, радио) искахме да сменим една от песните на флашката. За голяма изненада нищо не се случи, тъча си работеше, но просто не искаше да прехвърли на друга песен (Forward/ Rewind). Изгасих Bolero-то от копчето, пуснах го отново, но пак същото. Пробвах и от волана, но не стана. Това се получи само на Media, иначе на радио всичко си работеше. Странното е, че Bolero-то беше и доста топло.
След като спряхме и колата изстина всичко си беше ОК и си функционираше.
Поздрави!
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Здравей. Да не би да имаш проблем с флашката? Ако имаш SD карта, пробвай там да качиш същите песни и да пробваш.
TSI Team
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Да не си закачил нещо да се зарежда?
Твоята е ФЛ, Болерото вече е изчистено от бъгове, не трябва да имаш проблеми.
Както каза Енцо, пускай СД карта и си свиркай.
Изображение
deju

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 3FL, 1.8TSI (Manual)

Мнение от deju »

Не е проблем с флашката (виждаха се всички песни и можеха да бъдат избирани от менюто, само превъртането не работеше), но и без това мисля да използвам SD карта, че поне няма да се вижда нищо. Иначе нищо не се зареждаже, само флашката беше "боцната". Надявам се това да е единичен случай.
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Мнение от redalex »

На мен преди няколко седмици не искаше да ми сменя песните в спотифай...реших, че проблемът е на спотифай и от тогава не се е повтаряло това явление. Така и не разбрах на какво се дължи, но понеже за пръв път слушах спотифай през колата и реших, че това е била причината...
Аватар
yep4u

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4

Мнение от yep4u »

Звучи ми малко подобно като моя проблем със невъзможността да усиля звука за радио/медия след приключване на разговор, само че при тебе е нещо свързано със самия плейбек. Може и да е нещо софтуерно омазано в самото Болеро и FL. Така или иначе като ходя да обслужвам ще питам за нов софтуер. [smilie=pardon.gif]

redalex, през CarPlay ли плейваш Spotify? Като цяло на мен ми създава доста ядове и не знам дали генерално CarPlay-а е бъгав или Spotify е супер зле. Доста често само и едниствено за Spotify седи черен екран и единствения начин да сменям песни е през телефона директно или от волана. Оправя се с няколко изключвания и включвания на тела в USB-то.
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Мнение от redalex »

Първият път го пуснах през кабела... сега през блутут.
С изключения на първия път, проблеми не съм засичал. Само ме дразни, че като загася колата и изляза от нея, телефонът продължава да пее :)
Motorhead

Škoda Фен

Гараж: Октавия 3

Мнение от Motorhead »

Блутут аудио е "голяма екстра "
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”