Service TTT-Racing

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Симо

Шкода Новак

Гараж: Шкода Октавиа

Service TTT-Racing

Мнение от Симо »

Днес ми остана време да напиша няколко реда за генерацията , която колективно измислихме с Искрен, Тошко майстора от Добрич и моя милост. Тръби с диаметър ф60, резонатор ,който след няколко хиляди подменихме и крайно гърне направено от Тошко. Колата се промени драстично, от ниските до високите обороти върви много по прилично и струва ми се по икономично. Резонатор Ото гърне подменихме с такова от РС 220кс на Сами,тиха ,лека и придаваща мощност генерация се получи. Всички гадаехме какъв ще е крайния резултат и само Самуил даде точна диагноза. Благодаря Сами, нали знаеш ,че цена твоите съвети и препоръки макар и понякога да ме изнервяш, но ти прощавам! Благодаря и на Тошко за перфектната изработка и на Искрен-добричкото гуру че ме запозна с този майстор! Иво Текамата може би ще потвърди за Тошко ,засякохме се при него, надявам се и той е останал доволен! Снимки от Искрен и Тошко!
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”